Containerop- en overslag

Containeropslag

De binnenvaartterminals in Tilburg beschikken over een grote opslagcapaciteit voor containers. Door een container direct per binnenvaartschip van de Rotterdamse haven naar Tilburg te vervoeren en daar op te slaan, kunnen opslagkosten aanzienlijk gereduceerd worden. De Rotterdamse haven is immers een echte overslaghaven waar opslagkosten hoog zijn.

Ook besparingen op het gebied van detention- en demurragekosten behoren tot de voordelen van BTT. De terminals hebben een directe EDI verbinding met de grotere carriers, waardoor kosten voor detention direct beëindigd worden op het moment dat lege containers op de terminal worden ingeslagen.

Containeroverslag

Op de terminals biedt BTT, naast de opslag van containers, verschillende aanvullende container activiteiten aan. Voorbeelden hiervan zijn het strippen & stuffen, gasmeten en indien nodig direct ontgassen van containers. Tevens worden alle douaneactiviteiten op de terminals uitgevoerd. Zie ‘Aanvullende Diensten’ voor meer informatie.

Door gebruik te maken van vervoer per binnenvaart worden JIT (Just In Time) deliveries mogelijk, waarbij de klant kan vertrouwen op gegarandeerde aflevertijden.

kaufen billige Tabletten online http://onlinepillen.ch/propecia/ Arzt-oz.com 3 Tage reinigen