Intermodale door-to-door oplossingen

GVT is al jarenlang een begrip in het vervoer van goederen via de weg, het spoor en het water. Door het professioneel integreren van alle transportmogelijkheden biedt GVT Intermodal nu een perfecte oplossing voor alle “Door to Door” transporten binnen de corridor Nederland-Duitsland-Oostenrijk-Slowakije en het Verenigd Koninkrijk.

Door grote delen van het vervoerstraject via spoor of water af te leggen, worden de nadelen die het wegvervoer met zich meebrengt vermeden. Vertraging door toenemende congestie, stijgende brandstofkosten, stijgende tolkosten en de grote druk op het milieu behoren tot het verleden als u kiest voor de diensten van GVT Intermodal.

Eigen Terminals, eigen bloktreinen

Vanuit de eigen terminal Railport Brabant in Tilburg onderhoudt GVT meerdere malen per week een treinverbinding van en naar de gelieerde terminal SPaP a.s. in Bratislava (S), met een tussenstop in Wels (A). In slechts 28 uur brengt onze trein uw goederen vanuit Nederland naar het hart van Centraal Europa.

Zowel het voor- als natransport geschiedt door gelieerde transportbedrijven, waarbij GVT Intermodal de regie volledig in handen houdt. Hierdoor staan wij garant voor een intermodale oplossing, die zowel duurzaam, betrouwbaar als betaalbaar is.

Intermodaal Netwerk door samenwerking met Port of Duisburg

GVT Intermodal onderhoudt vanaf Railport Brabant eveneens een dagelijkse railconnectie naar Duisburg en vice versa. De Port of Duisburg biedt toegang tot een groot intermodaal transportnetwerk, waardoor verdere verbindingen naar terminal in geheel Europa snel te realiseren zijn.

Logistieke faciliteiten

GVT Intermodal beschikt over unieke warehouse- en crossdock faciliteiten op de terminals in Tilburg en Bratislava. Goederen kunnen hier tijdelijk worden opgeslagen of worden overgeslagen in andere (inter)continentale laadeenheden. Deze faciliteiten zijn direct op de terminal aanwezig, waardoor transferkosten niet aan de orde zijn.

24-uurs distributie binnen de Benelux

GVT Transport & Logistics, het wegtransportbedrijf binnen de GVT Group, beschikt over een moderne vloot van ruim 150 trekkende eenheden. Met hubs op strategische locaties in Nederland en België worden producten binnen 24 uur in de gehele Benelux gedistribueerd. Dit fijnmazig palletdistributie netwerk voor uitlevering en collectie van goederen is uitermate geschikt voor zowel kleine zendingen als volle trailerladingen voor de retail en de industrie.

Snelle doorvoer naar achterland

Barge Terminal Tilburg (BTT), ook onderdeel van GVT Group of Logistics, verzorgt dagelijkse afvaarten van Rotterdam naar Tilburg en Eindhoven en fungeert als “Extended Gate” voor de Rotterdamse Zeehaven. BTT vervult hiermee een belangrijke draaischijffunctie in het transport van zowel intercontinentale als continentale ladingen naar het Europese achterland.

Voordelen GVT Intermodal

  • Milieuvriendelijk en kostenbesparend
  • Maximale beveiliging
  • Eigen containervloot
  • Gegarandeerde plaatsen op de trein
  • 10% Extra laadcapaciteit (gewicht) t.o.v. wegtransport
  • Betrouwbaar, efficiënt en hoge omloopsnelheid
  • Regie tijdens het gehele traject in professionele handen
kaufen billige Tabletten online http://onlinepillen.ch/propecia/ Arzt-oz.com 3 Tage reinigen