GVT TransportUw partner in logistiek

GVT Transport is specialist op het gebied van Benelux distributie over de weg. Met een uitgebreid eigen wagenpark van meer dan 325 trucks zijn wij dagelijks onderweg. Zowel deelzendingen als volle trucks worden binnen 24 uur binnen Nederland, België en Luxemburg afgeleverd. Ook als dedicated vervoerder staat GVT voor u klaar. Onder de knop 'diensten GVT Transport' vindt u meer informatie.

GVT beschikt over hubs op strategische locaties in Nederland en België, te weten Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Vilvoorde (B). Deze hubs beschikken allen over goed beveiligde crossdock platforms en bieden een totale opslagcapaciteit van 165.000 m2.

 

Lean Logistic Solutions; Uw zendingen in betrouwbare handen

 

Lean Logistic Solutions is het fijnmazige distributienetwerk van GVT, actief in de Benelux. Het Lean Logistic Solutions Netwerk wordt gevormd door de volgende GVT bedrijven: GVT transport, Greuter Logistics en HSL Logistics.

Voor de distributie van alle zendingen wordt op meer dan 5.000 adressen per dag geleverd. Het Lean Logistic Solutions netwerk is economisch, duurzaam en bovenal van een kwalitatief hoog niveau. Door middel van een integraal TMS (Transport Management System) blijft tracking & tracing van zendingen gedurende de gehele doorlooptijd mogelijk en is er volledige transparantie met betrekking tot uw zendingen.

kaufen billige Tabletten online http://onlinepillen.ch/propecia/ Arzt-oz.com 3 Tage reinigen