Transportper rail

Railport Brabant is een belangrijke multimodale schakel die spoorvervoer tussen Tilburg (Brabant) en vele Europese bestemmingen mogelijk maakt. Railport Brabant sluit direct aan op de Brabantroute en ontsluit hiermee Centraal, Zuid en Oost Europa. Samen met Barge Terminal Tilburg vormt het een trimodaal cluster dat garant staat voor maximale flexibiliteit en vervoerszekerheid.

Spoorvervoer is vooral geschikt voor het vervoer van grotere volumes over (middel) lange afstanden. Van al het spoorvervoer is 80% grensoverschrijdend. Steeds meer verladers zien railgoederenvervoer als een duurzaam alternatief voor wegvervoer dat steeds duurder wordt en steeds meer hinder ondervindt van verkeerscongestie. Innovatieve vervoersconcepten zullen verladers in de toekomst naar het juiste spoor dirigeren.
 

Van Nederland naar Oostenrijk en Slowakije in slechts 28 uur en vice versa

De eerste directe spoorverbinding van Nederland naar Slowakije is een feit: Danube Gate!

Vanaf mei 2013 rijden er meerdere malen per week goederentreinen van Railport Brabant (Tilburg) naar Bratislava en vice versa. Oostwaarts stopt de trein in Wels (Oostenrijk) waar importgoederen gelost en exportgoederen geladen kunnen worden.

Danube Gate bundelt de maritieme en continentale goederenstromen vanuit West-Europa op een efficiënte manier en vervoert de goederen in slechts 28 uur per spoor richting Centraal Europa. Vanuit de terminals in Wels en Bratislava liggen de afzetmarkten in Hongarije, Slowakije, Roemenië, Turkije en Griekenland binnen handbereik.

Danube Gate maakt het voor exporterende bedrijven in Centraal Europa mogelijk hun goederen snel naar West-Europa en naar de grote havens in Antwerpen op Rotterdam te vervoeren. Vanuit Tilburg zijn er, via weg, spoor en binnenvaart, dagelijks uitstekende verbindingen naar deze havengebieden, waardoor ook de exportstroom naar UK en Ierland snel te realiseren is. Tilburg is bovendien via de weg perfect ontsloten om goederen direct per truck naar afzetmarkten in de Benelux en Duitsland te vervoeren.

Zie voor meer informatie: www. danubegate.com
 

Railverbindingen vanaf Railport Brabant en frequenties

Railverbinding Frequentie
Tilburg – Bratislava en vice versa 2 x per week
Tilburg – Düsseldorf en vice versa 5 x per week
Rotterdam – Eindhoven (via Tilburg) en vice versa 6 x per week
Rotterdam Tilburg en vice versa 6 x per week

 

kaufen billige Tabletten online http://onlinepillen.ch/propecia/ Arzt-oz.com 3 Tage reinigen