background.jpg

Onze diensten

WE DELIVER EXCELLENCE

 

 

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie op de Nederlandse markt. Een team van meer dan 750 professionals bedienen wij onze opdrachtgevers dagelijks op het gebied van transport en logistiek. GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals biedt GVT Group of Logistics perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Door de specialismen van de verschillende logistieke bedrijven, kan GVT Group of Logistics u altijd van een passend antwoord op uw logistieke vraag voorzien.

 

transport.jpg

Benelux distributie

GVT Transport & Logistics is specialist op het gebied van Benelux distributie over de weg. Met een uitgebreid en modern wagenpark van meer dan 375 trucks zijn wij dagelijks onder weg. Zowel deelzendingen als volle trucks worden binnen 24 uur in Nederland, België en Luxemburg afgeleverd.

Meer informatie
warehousing.jpg

Warehousing

GVT Transport & Logistics beschikt over zo’n 150.000 m 2 warehouse ruimte in de geografisch gunstig gelegen plaatsen Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Willebroek (B). Vanuit deze locaties biedt GVT klantgerichte oplossingen op het gebied van warehousing, value added logistics en supply chain management.

Meer informatie
_BDF4349.jpg

Barge

Sinds de oprichting van Barge Terminal Tilburg is filevrij transport tussen Tilburg en Rotterdam werkelijkheid geworden, wat containervervoer vanuit de Rotterdamse haven een stuk efficiënter maakte. Door gebruik te maken van vervoer per binnenvaart worden ‘just in time’ deliveries mogelijk, waarbij de klant kan vertrouwen op gegarandeerde aflevertijden.

Meer informatie
rail.jpg

Spoorvervoer

Railport Brabant is een belangrijke multimodale schakel die spoorvervoer tussen Tilburg (Noord- Brabant) en vele Europese en Aziatische bestemmingen mogelijk maakt. Samen met Barge Terminal Tilburg vormt Railport Brabant een trimodaal cluster dat garant staat voor maximale flexibiliteit en vervoerszekerheid en heeft voor elke vervoersvraag een oplossing voor handen.

Meer informatie
intermodal.jpg

Intermodal

GVT Group of Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van goederen via de weg, water en per spoor. Door de professionele integratie van deze transportmogelijkheden biedt GVT Intermodal een perfecte oplossing voor alle door-to-door transporten tussen Nederland, Europa en Azië.

Meer informatie

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...