transport.jpg

BENELUX DISTRIBUTIE

UW zEndingen in betrouwbare handen

BENELUX DISTRIBUTIE

GVT TRANSPORT 

 

GVT Transport & Logistics is specialist op het gebied van distributie over de weg in de Benelux. Met een uitgebreid en modern wagenpark van meer dan 325 trucks zijn wij dagelijks onderweg. Zowel deelzendingen als volle trucks worden binnen 24 uur in Nederland, België en Luxemburg afgeleverd. GVT beschikt over hubs op strategische locaties in Nederland en België: Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Willebroek (België). Deze hubs beschikken over crossdock platforms, zijn beveiligd volgens de hoogste eisen en bieden een totale opslagcapaciteit van ruim 175.000 m2

 

Voor de distributie van alle zendingen wordt er dagelijks op meer dan 6.000 adressen geleverd. Voor de kleinere zendingen wordt er gebruik gemaakt van de strategische hubs met efficiënte cross-dock ruimtes. Het GVT netwerk is economisch, duurzaam en bovenal van kwalitatief hoog niveau. Door middel van een integraal Transport Management Systeem (TMS) blijft Track & Trace gedurende de gehele doorlooptijd mogelijk en is er volledige transparantie van alle zendingen. 

 

GVT Transport & Logistics ondersteunt onder andere tijdsleveringen, persoonlijke overdachtsleveringen, binnenstedelijke distributie, laad- en losklepleveringen en eerste-verdiepings-leveringen. Maar naast deelzendingen, verzorgt GVT ook Full Truck Loads (FTL). Door de grote en moderne vloot staan wij garant voor een flexibele en hoogwaardige dienstverlening, waarbij u kunt vertrouwen op stiptheid en kwaliteit. 

 

Voordelen van GVT

 

  • Flexibel, betrouwbaar en veilig transport
  • Overzicht van de zending via geïntegreerde tracking systemen
  • Eigen netwerk in de hele Benelux met crossdock centra in Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Willebroek (België)
  • Direct contact met een vaste customer service medewerker
  • Gecertificeerde kwaliteits- en veiligheidssystemen
  • Standaardprocedures met uitgebreid dienstenpakket per locatie

EEN AANTAL CIJFERS

van hoe wij te werk gaan
750

MEDEWERKERS

staan dagelijks tot uw dienst
1500000

ZENDINGEN

worden jaarlijks succesvol afgeleverd
350

TRUCKS

zijn dagelijks onderweg

HIERVOOR KOMEN WIJ ELKE OCHTEND UIT ONS BED

en daarom moet je bij GVT zijn...