intermodal.jpg

Intermodaal

INTERMODAAL

GVT INTERMODAL

 

GVT Group of Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van goederen via de weg, water en per spoor. Door de professionele integratie van deze transportmogelijkheden biedt GVT Intermodal een perfecte oplossing voor alle door-to-door transporten tussen Nederland, Europa en Azië. Door grote delen van het vervoerstraject via spoor of water af te leggen, worden de nadelen die traditioneel transport met zich mee kunnen brengen vermeden. Door te kiezen voor de diensten van GVT Intermodal behoren vertraging door toenemende congestie, stijgende brandstofkosten en stijgende tolkosten tot het verleden.

 

GVT Intermodal maakt gebruik van de diensten die GVT Group of Logistics biedt: Benelux distributie, warehousing, vervoer per binnenvaart en per spoor. Hiermee staat GVT Intermodal garant staat voor een duurzame, betrouwbare en betaalbare intermodale oplossing. 

 

Voordelen van GVT Intermodal:

 

  • Milieuvriendelijk en kostenbesparend.
  • Maximale beveiliging.
  • Eigen containervloot.
  • Gegarandeerde plaatsen op de trein.
  • 10% extra laadcapaciteit ten opzichte van wegtransport.
  • Betrouwbaar, efficiënt en hoge omloopsnelheid.
  • Regie tijdens het gehele traject in professionele handen.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.gvtintermodal.com 

 

Get Ahead in Europe

 

De samenwerking tussen Rotterdam en Midden-Brabant combineert de kracht van Europa’s grootste haven met het innovatieve klimaat van de logistieke hotspot in ons land. Doordat de partijen in de keten nauw samenwerken, brengt dit verschillende voordelen met zich mee en uw klanten een voorsprong op de concurrentie! Kijk voor meer informatie ook eens op www.getaheadineurope.com

 

 

EEN AANTAL CIJFERS

van hoe wij te werk gaan
750

MEDEWERKERS

staan dagelijks tot uw dienst
1500000

ZENDINGEN

worden jaarlijks succesvol afgeleverd
135000

VERVOERDE CONTAINERS

per jaar

HIERVOOR KOMEN WIJ ELKE OCHTEND UIT ONS BED

en daarom moet je bij GVT zijn...