Barge terminal.jpg

BTT Multimodal Container Solutions: een nieuwe naam, die de lading écht dekt

13/01/2020

Barge Terminal Tilburg, afgekort als BTT, was de naam die we in 1998 bedachten voor de eerste binnenvaart terminal op industrieterrein Loven in Tilburg. Schepen voeren vanuit Tilburg van en naar Rotterdam en de containers werden per truck naar klanten in de omgeving vervoerd.

 

In de afgelopen 21 jaar heeft onze containerlogistiek een enorme groei doorgemaakt. Het vervoer per spoor kwam erbij, er werden meerdere terminals opgericht en ons verzorgingsgebied werd steeds groter: Tilburg-Waalwijk-Eindhoven-Weert. De containerservice op de terminals werd steeds verder uitgebreid met o.a. opslagmogelijkheden voor volle en lege containers, schoonmaak en reparatie, fumigeren en ventileren, afgeven van certificeringen t.b.v. douane, container verhuur en reefer care. Ruim 80 trucks zorgen dagelijks voor het last mile transport. 

 

Onze terminals zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot belangrijke en duurzame hubs voor een snelle en efficiënte doorvoer van containergoederen. Om beter uiting te geven aan het complete pakket van activiteiten binnen onze containerlogistiek, is de bedrijfsnaam Barge Terminal Tilburg B.V. per 1 december 2019 veranderd in BTT Multimodal Container Solutions B.V.

 

Een naam die de lading écht dekt.

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...