_BDF8549 EMPTY DEPOT.jpg

Empty depot services

13/01/2020

Direct grenzend aan Railport Brabant is BTT van start gegaan met een Empty Depot service. Containers van zowel carriers als shippers kunnen hier leeg opgeslagen worden. Er is ruimte voor zo’n 2.500 TEU. Ook partijen die niet direct met GVT zakendoen, kunnen voor opslag van hun lege containers gebruik maken van dit Empty Depot.

 

Een groot voordeel van deze nieuwe opslagservice is dat containers, na in de regio gelost te zijn, niet meer leeg terug hoeven naar de havens/rederijen. Ze kunnen tegen lage kosten opgeslagen worden in het Empty Depot. Een modern Terminal Operation System (TOS) geeft continue inzicht in de status van de containers in het depot. Op afroep worden lege containers snel uit de opslag gehaald en met onze eigen shunting service naar de gewenste locatie in de regio gebracht, om daar geladen te worden. Het aantal ‘lege’ kilometers wordt zo aanzienlijk verminderd.

 

Voor meer informatie over onze Empty Depot service kunt u contact opnemen met: Remon Versteijnen, remon@bttilburg.nl of via 06-52 39 31 55.

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...