AFAS1.jpg

GVT Group of Logistics in de running voor de publieksprijs Beter Ondernemen Awards!

09/09/2019

Wat zijn we trots! We zijn al winnaar van de AFAS Beter Ondernemen Award 2019, maar we zouden GVT niet zijn als we er vol tegenaan gaan om ook de AFAS publieksprijs binnen te slepen.


Het was een enerverend avontuur, maar we kunnen spreken van weer een heus GVT succesverhaal! De snelle groei van GVT kwam de overzichtelijkheid van de administratie niet per se ten goede. Want GVT Group of Logistics bestond uit steeds meer bv’s, met steeds meer administraties, meer verschillende manieren van werken en steeds meer verschillende afspraken.

 

1 Systeem 1 database

Halverwege 2016 maakte we de keus voor AFAS – en al op 1 januari 2017 was het nieuwe systeem live.

We hadden duidelijke eisen: er moest één systeem met één database komen. Voor zoveel mogelijk bedrijfsonderdelen en afdelingen. Bovendien moest belangrijke data eenvoudig uit dat systeem te destilleren zijn. En moest het systeem werk uit handen nemen van mensen die hun tijd wel beter konden gebruiken. En dat is ons gelukt met de succesvolle implementatie van het AFAS systeem.

 

Succesvolle implementatie

De implementatie verliep verrassend goed. Evelien Eigeman (Manager Finance & Control): ‘Dat was vooral een kwestie van goed plannen, vooruit kijken, en je houden aan de deadlines. Iedereen was bereid om er twee stappen harder voor te lopen. Alle afdelingen wisten: dit is een implementatieproces dat uiteindelijk veel voordelen biedt en daar hebben we met z’n allen hard aan gewerkt.’ Eline De Jong (HR Manager): ‘Het scheelde wel dat er voor de operatie weinig veranderde. Daar zagen ze alleen de stappen vooruit, zoals het digitaal verlofaanvragen. Daar kwam dus geen weerstand vandaan. En op onze afdelingen? Ach, verandering is altijd even wennen. Dat los je echt niet op door er een jaar over te gaan kletsen. Wel door voordelen uit te leggen, afdelingen te betrekken in het proces, en door te pakken.’ 

 

Bekijk hier het GVT succesverhaal met Evelien Eigeman.

 

Stem op ons

De Beter Ondernemen Award is een prijs die het hele team toekomt en is een kroon op onze samenwerking en gezamenlijke inzet! We kunnen jullie stem daarom goed gebruiken. Stemmen kan tot 20 september! 

 

 

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...