_BDF8461 CHENGDU LOC.jpg

GVT start LCL-dienst van en naar China

13/01/2020

In januari gaat GVT Intermodal Freightmanagement van start met de LCL dienst van en naar China.

 

Dit betekent dat producten van meerdere verladers samen in één container op de trein naar China gaan. Het voordeel is dat de verlader géén volle container hoeft te boeken wanneer hij hiervoor het volume niet heeft. GVT laadt of lost de zendingen bij verladers/importeurs in Europa, zorgt per levering voor alle documentatie en consolideert de goederen in één container. De klant wordt hierin volledig ontzorgd.

 

Ook niet-gepalletiseerde producten, als machines of bulkgoederen, kunnen via deze nieuwe LCL-dienst verstuurd worden. Na aankomst in China handelt GVT elke zending af op basis van de wensen van de klant. Inklaren of als douanegoed verder transporteren, distributie in de Chengdu regio of elders in China; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

De LCL-service Eastbound wordt ook ingezet voor producten die West-Europese exporteurs in het Dutch Pavilion in Chengdu willen tentoonstellen. Dit biedt hen een unieke kans om hun handelswaar onder de aandacht te brengen van Chinese importeurs.

 

Interesse in deze nieuwe LCL-dienst van en naar China? Of wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Dutch Pavilion? Neem dan contact op met: Roland Verbraak, roland@gvt.nl of via 06-31 02 68 02.

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...