Yorden hero.jpg

GVT-warehouse Alkmaar: ruimte voor extra opslag

16/07/2019

Het nieuw gebouwde GVT warehouse op bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar werd anderhalf jaar geleden in gebruik genomen. De locatie heeft een warehousecapaciteit van 10.000 m². Dankzij deze uitbereiding kan GVT de groei faciliteren van bestaande of nieuwe klanten, met extra ruimte voor zo’n 5.000 palletplaatsen. “Klanten die hun opslag, voorraadbeheer, handling en transport bij één logistieke dienstverlener willen onderbrengen, vinden in ons een uitstekende partner”, aldus Yorden Greuter, vestigingsmanager van GVT Alkmaar.

 

“Wij beschikken over geavanceerde IT-systemen om klanten online inzicht te geven in hun voorraad. Een snelle afhandeling van goederen is in deze economie van groot belang en kan leiden tot een competitief voordeel. Wij geven inzicht in de data, denken met de klant mee in het proces en koppelen de systemen zoveel mogelijk aan elkaar. We werken steeds meer data gedreven, wat ons in staat stelt klanten te helpen hun voorraad te optimaliseren en kosten te besparen.”


Opslag van voedingsmiddelen

Het GVT warehouse in Alkmaar voldoet aan de hoogste TAPA-A beveiligingseisen. Met camerabewaking, volautomatische speedgates, volledige omheining en modern materieel. De locatie is bovendien gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid (HACCP en ISO22000), dus kan ook bedrijven in de voedingsmiddelenbranche of aanverwante sectoren uitstekend bedienen.


Totaalpakket aan diensten

Het totaalpakket aan diensten dat GVT Transport & Logistics aanbiedt is voor steeds meer klanten een aantrekkelijke keuze. “Klanten die de opslag en handling, maar ook het (Benelux) transport aan ons uitbesteden, kunnen zich volledig focussen op hun core business. Hun logistiek is bij ons in vertrouwde en ervaren handen, daar hebben ze geen omkijken meer naar. Wij hebben goed opgeleide logistieke medewerkers en engineers in dienst, die werken met de meest moderne middelen en technieken. Om een scherpe controle over de in- en uitgaande goederenstromen te garanderen, zijn de warehouse-processen van GVT volledig geautomatiseerd. Wij krijgen vanuit de centrale IT-afdeling in het hoofdkantoor in Tilburg goede support en aansturing op het gebied van automatisering. Die lijntjes zijn heel kort: als wij hier in Alkmaar een IT-probleem hebben, dan wordt dat meteen opgepakt door de collega’s in Tilburg. Dat werkt erg prettig en is zeer efficiënt. Het hoofdkantoor ondersteunt ons ook op het gebied van kwaliteitscontroles, certificeringen en veiligheidsaudits.”


Wilt u meer weten over de opslagmogelijkheden in Alkmaar? Neem dan contact op met Yorden Greuter, y.greuter@gvt.nl of via 06-46 06 53 28.
 

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...