_BDF8620.jpg

Nieuw DC in Alkmaar

16/05/2017

 

Half mei ging op industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar de schop in de grond voor een nieuw te bouwen distributiecentrum van GVT dochter Greuter Logistics. Dit bedrijf werd in 2010 door GVT Group of Logistics overgenomen en maakt sindsdien een flinke groei door. Het bestaande pand werd al snel te klein en er moest worden uitgeweken naar nog 3 andere loodsen in de omgeving.

 

Cor Greuter, vestigingsdirecteur in Alkmaar, kijkt uit naar het moment dat de hele operatie gecentraliseerd wordt op één locatie. Einde van dit jaar is de bouw klaar en kunnen we een stuk efficiënter gaan werken. Ons nieuwe pand wordt 15.000 m² groot, heeft uitstekende cross dock faciliteiten en ruimte voor 15.000 pallets in de rekken. Compleet met speedgates, camerabewaking en kentekenherkenning voldoet alles aan de hoogste TAPA-A beveiligingseisen.

 

Bij Greuter Logistics in Alkmaar zijn 60 trucks gestationeerd en werken zo’n 100 medewerkers. Wilt u gebruik maken van onze uitgebreide logistieke diensten in Noord-Holland, neem dan contact op.

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...