Berkel en rodenrijs.jpg

Nieuwe hub Berkel en Rodenrijs

22/12/2020

Nieuwe crossdock hub in Berkel en Rodenrijs

In de zomer van 2021 voegt GVT een nieuwe hub voor de Randstad toe aan haar Benelux distributienetwerk. Deze crossdock faciliteit in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs wordt 3.500 m² groot.

De verdichting van het distributienetwerk wordt steeds belangrijker. Het is duurzamer en efficiënter om zo weinig mogelijk kilometers te rijden met een zo groot mogelijke dropdichtheid. “Met de bouw van deze nieuwe hub sorteren we ook alvast voor op landelijke regelingen die gaan komen”, vertelt Stan Hamers. “Denk aan de kilometerbeprijzing en het emissieloos rijden.”

Vanaf 2025 wordt in een groot aantal steden in Nederland begonnen met een verbod op voertuigen die rijden op fossiele brandstoffen. In 2030 moet het vervoer in de steden volledig emissieloos zijn. Door de beperkte afstand tussen de nieuwe hub en de steden in de Randstad, kan GVT deze in de toekomst gemakkelijk met emissieloze voertuigen beleveren.
 

Ambities op een toplocatie?

Op deze centraal gelegen plek, bij Rotterdam en Den Haag, is een extra ruimte gecreëerd die verhuurd kan worden. Dit gedeelte van het gebouw is geheel afgesloten van de rest en bestaat uit circa 850 m² opslagruimte en een kantoorruimte van 200 m². Het is uitstekend geschikt om dienst te doen als bijvoorbeeld afhaalbalie of service center.
Interesse in huurmogelijkheden op een toplocatie?
Stuur dan een mail naar: s.hamers@gvt.nl

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...