website nieuwsbrericht truck tour.jpg

Onze lokale partners

29/06/2020

In deze, voor veel bedrijven, moeilijke Coronatijd zetten we graag enkele lokale partners van GVT in het spotlicht. Hardwerkende ondernemers uit de regio waar wij, vanwege hun kwaliteit, hun  betrouwbaarheid en zeker ook hun service, vaak al jaren graag en prettig mee samenwerken. Het zijn met recht echte GVT partners!

 

Hans Vlugt, Repay HRM

“Wij verzorgen al 15 jaar HR-diensten voor GVT. Nieuwe, operationele medewerkers komen vaak via ons bureau bij GVT binnen. Het is een ontzettend fijne club om mee te werken: ze zijn heel professioneel, komen altijd hun afspraken na en zijn trouw aan hun leveranciers. Als er al issues zijn, dan worden die altijd, in goed overleg, samen opgelost. De communicatie verloopt prima, maar dat is niet zo vreemd: er werken gewoon heel leuke mensen bij GVT!”

 

Maykel Maas, MM Printing

“Wij verzorgen al zo’n 20 jaar het drukwerk voor GVT: brochures, visitekaartjes, posters, stickers, etc. GVT is echt een fijne klant om voor te werken. Het is een stabiel bedrijf met een positieve uitstraling, waar ze hun zaken goed op orde hebben. Ze weten heel duidelijk wat ze willen. In al die tijd is GVT enorm gegroeid, dat is echt mooi om te zien. En de samenwerking verloopt nog altijd supergoed!”

 

René Huijsmans, Huijsstyle

“Echt fantastisch dat GVT begin 2020 ons, als kleine Tilburgse onderneming, heeft uitgekozen als hun nieuwe partner voor bedrijfskleding. Wij zijn daar ontzettend trots op. We hebben voor hen een heel nieuwe serie bedrijfskleding met de slogan ‘We lead the way’ gemaakt, in een GVT- en BTT-lijn. Van poloshirts tot jassen, van fleecetruien tot schoenen, alles nemen ze bij ons af. En daar zijn we zeker in deze Coronacrisis, waarin we 30% omzet vanuit de horecabranche helemaal zagen verdampen, heel erg blij mee!”

 

Bram Delmee Fotografie & Film

“GVT is echt mijn fijnste klant om voor te werken. Ik krijg volop ruimte om mijn creatieve ideeën te spuien en lekker vrij te fotograferen. Het is ook mijn oudste, meest trouwe klant. Ik begon in 2000 met foto’s van de terminal op Loven en het warehouse aan de Siriusstraat. Nu reis ik, op soms onmogelijke tijdstippen, de hele Benelux door om al hun locaties mooi in beeld te brengen. Bijvoorbeeld voor de nieuwe bedrijfsfilm die we nu maken. En er is altijd tijd voor een geintje. Zo weten Wil en Stan dat ik hoogtevrees heb, maar steeds weer verzinnen ze iets dat ik vanuit de hoogte opnames moet maken. Hahaha, ja humor dát hebben ze daar wel.”

 

Ard Smulders, Cubics IT & Interieur:

“Wij hebben voor GVT o.a. diverse ruimtes in het hoofkantoor ontworpen en ingericht, zoals de entree, de kantine en onlangs nog 2 grote vergaderruimtes. Ook verzorgen wij al zo’n 6 jaar de complete IT infrastructuur voor GVT, die binnenkort helemaal vernieuwd wordt. Het gaat om een grote omgeving die 24/7 optimaal moet draaien. Wij doen, als verlengstuk van hun eigen IT-organisatie, ook het beheer. GVT is een hartstikke fijne klant met terugkerende opdrachten. Ze betalen op tijd en komen hun afspraken na. En we mogen mooie dingen voor hen maken, dat is ook belangrijk!”

 

Cornel Copal, CWORX

“Al 11 jaar ontwikkelen wij voor GVT alle marketing en communicatie uitingen die zij nodig hebben om hun bedrijf goed in de markt te zetten. Vorig jaar is gekozen voor een compleet nieuwe positionering, met de slogan ‘We lead the way’. Dat was een grote verandering die helemaal is doorgevoerd: van muismat en poloshirts tot belettering op containers en trucks. Onze samenwerking verloopt zeer prettig. GVT is heel toegankelijk en we gaan op een familiaire manier met elkaar om. Ja, GVT staat zeker in onze top 3 van favoriete klanten!”

 

 

 

 

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...