IMG_5381.JPG

Vernieuwde samenwerking tussen GVT Group of Logistics en CIPI

16/04/2018
Op woensdag 11 april, in het bijzijn van de Nederlandse minister-president Rutte, ondertekenden Chengdu International Railway Port Investment Development Co. en GVT Group of Logistics in Guangzhou de strategische samenwerkingsovereenkomst, welke de start zal zijn van het derde jaar van de samenwerking op de Chengdu-Tilburg-Rotterdam Express.

 

De enige spoorverbinding tussen China en Nederland biedt enorme handelsmogelijkheden aan bedrijven die op zoek zijn naar alternatieve logistieke oplossingen naast lucht- en zeevracht.  Het nieuwe contract dat de partijen hebben ondertekend zal de economische uitwisselingen en de samenwerking tussen de twee regio's versterken. De treinterminal in Tilburg blijft fungeren als knooppunt voor verdere uitbreiding naar het VK, België, Scandinavië en ook geheel Europa.  

 

Tijdens het evenement wordt de hernieuwde samenwerking versterkt middels het nieuwe kantoor in Nederland dat de klanten op alle aspecten kan bedienen. Met de oprichting van de nieuwe opzet, zullen er meer kansen zijn voor open handel en buitenlandse investeringen tussen de twee landen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jialu Zhang, j.zhang@gvtintermodal.com 

 

 

Stientje van Veldhoven (State Secretary for Infrastructure and Waste Management), Mark Rutte (Prime Minister), Roland Verbraak (General Manager GVT Group of Logistics), Zhou Junbo (General Manager Chengdu International Railway Port Investment and Development Group), Hans de Boer (Chairman VNO NCW), Ed Kronenburg (Ambassador)

Hiervoor komen wij elke ochtend uit ons bed

En daarom moet u bij GVT zijn...