• Over GVT

    Wij zijn GVT
    We lead the way

    Een groep van gespecialiseerde logistieke bedrijven

    Alles onder één dak

Fijnmazig netwerk
Krachtig en gedreven

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie op de Nederlandse markt. Met een team van meer dan 925 professionals bedienen wij onze opdrachtgevers dagelijks op het gebied van transport en logistiek.

GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals biedt GVT Group of Logistics perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Door de specialismen van de verschillende logistieke bedrijven, kan GVT Group of Logistics u altijd van een passend antwoord op uw logistieke vraag voorzien.

Basiswaarden

Onze manier van werken met elkaar en voor opdrachtgevers, kent een stevig fundament van belangrijke waarden:
Open: Een open en eerlijke communicatie vormt de basis van iedere, op vertrouwen gebaseerde, samenwerking
Gedreven: In ons werk doen wij alles met volle overtuiging en aandacht voor detail
Praktisch: Ons werk moet realistisch, bruikbaar en zinvol zijn
Flexibel: Wij passen ons gemakkelijk aan wisselende omstandigheden aan  

Over GVT
GVT logo
GVT Group of Logistics
BTT Logo

Weg, water en rail

Met de oprichting van Barge Terminal Tilburg (BTT) in 1998 en Rail Terminal Tilburg (RTT) in 2005 (later Railport Brabant) ligt de focus van GVT op een diversiteit aan vervoersmethoden: goederentransport via weg, water en rail. Vanuit de Rotterdamse zeehaven is per trein en binnenvaart een uitstekende achterlandverbinding ontstaan die in de toekomst nog verder zal uitbreiden.
 
De groei van GVT zet nog altijd door. Op dit moment werken bij GVT ruim 925 medewerkers en zijn er dagelijks zo'n 375 trekkende eenheden op de weg. Daarnaast zijn er dagelijks 6 binnenvaartschepen en meerdere treinen onderweg. In de eigen warehouses heeft GVT een opslagcapaciteit van ongeveer 200.000 m2. In 2012 en 2013 is hard gewerkt aan uitbreidingen op het gebied van rail en binnenvaart. Op industrieterrein Loven (Railport Brabant) is een nieuwe rail terminal gebouwd die aansluiting biedt op zowel het Nederlandse netwerk als internationale trajecten. Daarnaast is een tweede binnenvaart terminal gerealiseerd op industrieterrein Vossenberg. 

BTT - Barge Terminal Tilburg