Vrachtwagen
rijbewijs halen

Ben je recent van school gekomen en zoek je naar een baan als chauffeur? Wil je daarbij het liefst op een vrachtwagen rijden? Het kan natuurlijk ook dat je nu al ergens anders werkt, maar dat je op zoek bent naar iets nieuws. Misschien lijkt het je mooi om chauffeur op een vrachtwagen te worden. Je moet dan natuurlijk wel in het bezit van een geschikt rijbewijs zijn. Zie je daar nog een beetje tegen op? Bij GVT haal je binnen 10 weken je rijbewijs. Kijk snel verder op de website als je meer informatie wilt. 

Vrachtwagen rijbewijs halen met baangarantie

Je vrachtwagen rijbewijs halen en dan meteen zeker weten dat je een baan hebt? Dat kan bij GVT. Het zou natuurlijk jammer zijn als je je best hebt gedaan om je rijbewijs te halen en dat er dan geen plek voor je is. Bij ons hoef je daar niet bang voor te zijn. Doe je de opleiding bij GVT, dan ben je verzekerd van een baan als chauffeur. Je rijdt eerst een week mee met onze chauffeurs. Zo kun je precies zien wat het werk inhoudt. Ook helpen we je met de theorie. Als je het theorie examen hebt gehaald, mag je zelf gaan lessen. Uiteraard oefenen we ook met rangeren. Ben je benieuwd hoeveel geld dit je gaat kosten? Bij ons helemaal niets. Wij betalen de kosten voor je en je krijgt zelfs al een salaris uitbetaald. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vragen over vrachtwagen rijbewijs halen met baangarantie

Je wilt niets liever dan chauffeur op een vrachtwagen worden? Het lijkt je mooi om bij GVT te gaan werken? Het kan natuurlijk dat je nog vragen hebt. Die mag je altijd aan ons stellen. Je ziet op de website onze telefoonnummers. Ook vind je daar een contactformulier. Als jij dat duidelijk invult en naar ons verzendt, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.