GVT GROUP OF LOGISTICS

PASSION FOR LOGISTICS

 

 
De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie in de Nederlandse markt. Door de specialismen van de verschillende logistieke bedrijven, kan GVT Group of Logistics u altijd een passend antwoord op uw logistieke vraag geven. Met een team van meer dan 925 professionals bedienen wij onze opdrachtgevers dagelijks op het gebied van transport en logistiek.

EFFICIENT VERVOER OVER WEG, WATER EN RAIL

 

GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. GVT Group of Logistics levert betrouwbare, betaalbare en duurzame logistieke diensten.

 

Door te blijven investeren in mensen en middelen zijn wij in staat een full-service dienstverlening te bieden en de functie als ketenorganisator en –regisseur op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Dit stelt ons in staat om onze klant meerwaarde te bieden en geheel te ontzorgen. Het is onze ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende logistiek dienstverlener voor bedrijven die vanuit of in Nederland ketens organiseren en beheren. 

Allround logistiek dienstverlener

 

GVT Group of Logistics groeide onder de huidige generatie uit tot een allround logistiek dienstverlener met een multimodaal en duurzaam karakter. Onze focus ligt hierbij op een grote diversiteit aan vervoersmethoden: goederentransport via weg, water en rail. De groei van GVT zet nog altijd door. Op dit moment kent de organisatie een omvang van ruim 925 fte’s en zijn er dagelijks zo’n 375 trekkende eenheden op de weg.

 

Middels een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux, met strategische hubs in Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Willebroek (België), kan 24-uurs distributie worden gerealiseerd. In de eigen warehouses heeft GVT een opslagcapaciteit van ruim 175.000 m2. Daarnaast varen er dagelijks zes binnenvaartschepen vanuit onze eigen binnenvaartterminals in Tilburg en vertrekken er meerdere treinen van en naar eigen railterminals in Tilburg en Rzepin (Polen). 

MAKE A GOOD FIRST IMPRESSION

corporate movie GVT

 

Goodhabitz trainig vitaal

Vooral na de zomervakantie, om die vakantiekilo’s weg te werken storten we ons in allerijl op een dieet of voedingsadvies. Na een paar weken komen we erachter dat we niet afgevallen, maar aangekomen…

Lees meer

GVT Group of Logistics in de running voor de publieksprijs Beter Ondernemen Awards!

Wat zijn we trots! We zijn al winnaar van AFAS Beter Ondernemen Awards 2019, maar we zouden GVT niet zijn als we er vol tegenaan gaan om ook de AFAS publieksprijs binnen te slepen.

Lees meer

Tilburg-Polen: een treintraject om ‘te omarmen’

“Toen ik onlangs, op weg naar Polen, in de file stond op een Duitse snelweg en op het hele traject uitpuilende parkeerplaatsen zag met rijen trucks, dacht ik: ‘jongens, wat een gemiste kans!

Lees meer

Volg ons

 

HIERVOOR KOMEN WIJ ELKE OCHTEND UIT ONS BED

en daarom moet u bij GVT zijn...

 


NEEM DIRECT CONTACT OP

*